Sabtu, Mac 12, 2011

Bloglist Cikgu dalam CATATAN TINTA EMAS 2011

Saya rasa nak buat bloglist untuk cikgu-cikgulah...Jadi bagi cikgu-cikgu yang hendak join, bolehlah berbuat demikian..Tujuan saya berbuat demikian adalah untuk berkongsi-kongsi maklumat mengenai dunia perguruan..

Syaratnya mudah sahaja..

1. Buat kan satu entry mengenai segmen ini dengan tajuk "Bloglist Cikgu dalam CATATAN TINTA EMAS 2011"

2. Masukkan header kat atas dan link ke blog ini...

3. Tagkan 3 orang cikgu-cikgu yang anda kenali ( kalau sorang saja pun boleh jugak )..

4. Jadi follower saya tapi kalau dah follow sila katakan dah follow ... dan lepas tu letakkan url anda kat ruangan komen...

Tarikh tutup ialah 20hb Mac 2011.

Senang bukan?...jomlah join..kita pakat ramai-ramai...

16 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

selamat pagi cikgu..
wah bestnya nanti dok pakat cikgu2 kumpul disini yer..

ayu follow cikgu2 yang tersenarai yer

ckLah berkata...

Selamat bercuti cikgu...

♥..cik_mas..♥ berkata...

saya join

http://contestcikmas.blogspot.com/2011/03/bloglist-cikgu-dalam-catatan-tinta-emas.html

Cikgu CTE berkata...

Ayu :
sama-sama doakan adalah cikgu yang join..

ctLah :
selamat bercuti jugak cikgu...

Cikgu CTE berkata...

cik mas:
terima kasih join..

Qamarul berkata...

waa tak terpikir plak wat list camnie..

guud2.. malangnyer saye bukan cikgu.. hehe

cikgu ainura berkata...

saya dah join cikgu CTE...

http://cikguainura.blogspot.com/2011/03/bloglist-cikgu-dalam-catatan-tinta-emas.html

mUnie UncLe hUsin berkata...

dah follow the molo.. ngee~

Chekgu Azrine berkata...

terima kasih inform pasal bloglist cikgu ni..suka sangat nak join

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/bloglist-cikgu-dalam-catatan-tinta-emas.html

Suraya berkata...

bakal cikgu pun boleh ke?


http://surayaartis.blogspot.com/2011/03/bloglist-cikgu-dalam-catatan-tinta-emas.html

Muslimah Optimis berkata...

assalamualaikum..
saya dah join jugak

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/03/bloglist-cikgu-dalam-catatan-tinta-emas.html

terima kasih

cik pulau berkata...

cik pulau pun join jugak..
tapi cik pulau tak tahu layak ke tak nak join sebab cik pulau bakal cikgu.. bukan cikgu.. lalala~


http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/03/bloglist-cikgu-dalam-catatan-tinta-emas.html

raudhah berkata...

salam cikgu, diharap masih ade peluang buat anak muridmu masuk dalam bloglist cikgu ek =)

saya dah penuhi kesemua syaratnya..n juga raudhah sudah folo ckg *170 =)

http://anaraudhah.blogspot.com/2011/03/bloglist-cikgu-dalam-catatan-tinta-emas.html

dayazlan berkata...

salam ckgu.... nk tnya nih....
yag jenis pncemaran 2 kna pilih atau buat smua????

Cikgu Fikri berkata...

Maaf lambat join..

http://cikgufiq.blogspot.com/2011/03/saya-rasa-nak-buat-bloglist-untuk-cikgu.html

Cikgu Nurin berkata...

Fuh,fuh,fuh...lari termengah-mengah kejar date...Cikgu CTE, Cikgu CTE...tungguuu..nak join..

http://adikanati.blogspot.com/2011/03/bloglist-cikgu-dalam-catatan-tinta-emas.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...