Jumaat, Mac 04, 2011

HEARTBEAT??????

HEARTBEAT?

First time tengok benda ni kat blog suziapai ( mentor saya )..tapi saya buat do no aje...sebab saya masuk industri alam blogger ni pun hanya untuk berkongsi-kongsi ilmu pengetahuan..Tetapi bila saya masuk blog2 orang lain pulak, benda ni tetap ada kat bawah header masing-masing...

Masing-masing meletakkan iklan ini dalam blog diorang.. kenapa saya tidak amil kesempatan ini. Jom ramai-ramai letak HEARTBEAT kat blog! lagipun cantik jugak blog nie...

Dunia blog sekarang ni sering dikaitkan dengan income sampingan. Selain Nuffnang dan Innity, HEARTBEAT juga merupakan advertising yang membolehkan blogger memperolehi wang tanpa perlu mengerah tenaga untuk mendapatkan traffic yang tinggi. Sangat mudah !
Jangan bimbang, ianya 101% tidak akan sama sekali menjejaskan status gliterati Nuffnang anda. HEARTBEAT ni bukanlah competitor Nuffnang, blog anda hanyalah diperlukan sebagai tapak pengiklan bagi menjual barangan souvenir nya.
Banner HEARTBEAT yang bakal diletakkan dalam blog anda berbentuk seperti ini :
(Klik untuk masuk ke laman web)
Anda klik? TQ... saya dah dapat RM 0.04 sen =D hehe (Setiap IP, hanya satu klik saja bagi sehari )
Begitula, setiap klik anda akan mendapat RM 0.04 sen, tampak sedikit tapi lama-lama nanti akan menjadi ratus riban bukan? Sesuatu yang free tanpa syarat yang ketat adalah sangat menguntungkan. Takde sape nak bagi wang semudah itu melainkan HEARTBEAT. Ini adalah contoh earnings dari blog Teratak Impian Ibu.
RM253.63. Omaigoddddddddd !!!!!!! Dapat duit tanpa berpeluh dan pengsan. So..tunggu ape lagi !!!!? Jom register seperti tutorial dibawah. ^____________^
(1) Klik Banner di bawah untuk memulakan tutorial register HEARTBEAT.
(2) Klik ICON HEARTBEAT pasu bunga yang dibulatkan merah seperti di bawah.
(3) Klik CREATE ACCOUNT dan isi lah account information anda
(4) Isi kesemua ruangan Information , Option, Password dan kemudian klikCONTINUE.
(5) Bila dah create account, Klik MY HB!Affiliate seperti dalam kotak merah di bawah.
(6) Klik Online Application kemudian isikan kesemua ruangan yang dinyatakan.
(7) Kemudian pilih cara pembayaran yang bersesuaian. Tick Agree dan klikContinue.
(8) Seterusnya klik GET A CODE seperti dalam bulatan dibawah.
(9) Copy Code yang tertera mengikut saiz yang anda mahu.
(10) Copy code tersebut ke blog anda dan ikut seperti langkah di bawah :
Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste code HEARTBEAT tadi > save.
(letaklah banner dimana saja mengikut citarasa anda)
(11) Untuk cek earning yang korang dah dapat bolehlah klik kat MY HB!Afflicate.
SELESAI.

terima kasih pada Nasuha Salleh kerana saya copy dari blog dia...

Wasallam

4 ulasan:

nelly berkata...

Nelly baru pakai ..hehehehe

A.s.t.i.n.a berkata...

Yer ker cikgu.. nanti saya klik cikgu k..:)

Cikgu CTE berkata...

terima kasih... astina..

Cikgu CTE berkata...

nelly...blog nelly lagi ramai pelawat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...