Sabtu, Februari 26, 2011

Bloglist Anastasyea Bulan Mac 2011

Bloglist bulan Mac 2011 dibuka hari ini. Jadi bagi sesiapa yang nak join, bolehlah berbuat demikian sekarang. Bloglist ini .. macam biasa akan bertahan hanya untuk sebulan sahaja. Jadi kalau nak join .. ikut tiga syarat mudah seperti yang tertera dibawah !

Bloglist Anastasyea Bulan Mac 2011!

Syarat pertama ... buatkan satu post pasal segmen ini dengan tajuk 'Bloglist Anastasyea Bulan Mac 2011' Kemudian masukkan sekali gambar header kat atas tu.

Kedua .. Create satu link ke blog ini. Mudahkan !

Ketiga .. Pastikan anda meletak link blog ini diexchange link ataupun bloglist blog anda. Kalau tiada .. maka secara automatik .. penyertaan anda digugurkan! Segmen ini terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja.

Tarikh tutup: 3 Mac 2011

Fda dan kawan2 lain jom join...

Wasallam

8 ulasan:

A.s.t.i.n.a berkata...

baikkkk..
hehe walhal ta tau pun bloglist itu ape..

Cikgu CTE berkata...

Atina :

dah banyak peminat...x perlu buat bloglist...

Nur Hanani berkata...

Jom join..:) i baru buat lawatan dari blog anastasyea..

Entri Terkini: Tudung D'Haja..

nikaviolet berkata...

hye as salam..
salam perkenalan.
dtg dri blog anastasyea..
sudi2 la jenguk blog saya..
follow awak...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

Fieda berkata...

salam kenal...dtg bertandang ke sini dri blog anastasyea...sy follow cikgu cte ye...

:: Zanna :: berkata...

singgah view dari blog sis anastasyea ^_^

Jom terjah blog zanna,Nak minta pendapat

Cikgu CTE berkata...

Nur hanani n nikaviolet:

salam perkenalan jugak...saya sudah follow anda jugak...

Cikgu CTE berkata...

Zana : saya suka bolg anda...banyak benda2 tersembunyi.. saya follow anda jugak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...